Folie BILKA ALU 150

Folie BILKA ALU 150

Folie termoreflexivă

Folia BILKA ALU 150 este o membrană cu straturi multiple formată dintr-un strat de peliculă din polipropilenă metalizată, plasă de polipropilenă și folie de polietilenă. Folia BILKA ALU 150 este concepută pentru a realiza o barieră de vapori în construcția acoperișurilor. Stratul metalizat reflectă radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Produsul este o barieră de izolație a vaporilor de apă și a vântului. Aceste membrane pot fi utilizate în toate acoperișurile ventilate și neventilate.

Caracteristici tehnice:

  • greutate specifică: 150g/m²± 10%;
  • rezistență la rupere: ≥150N
  • rezistență la temperaturi: -30 : 70⁰C
 
Denumire produs: Folie BILKA ALU 150
Dimensiuni ambalaj: Suluri 1,5 m x 50 ml = 75 m²/sul
Destinație și domeniu de utilizare: Folia BILKA ALU 150 este concepută pentru a realiza o barieră de vapori în construcția acoperișurilor. Stratul metalizat reflectă radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Produsul este o barieră de izolație a vaporilor de apă și a vântului.
Material: Membrană cu straturi multiple formată dintr-un strat de peliculă din polipropilenă metalizată, plasă de polipropilenă și folie de polietilenă.
Proprietăți: Metode de verificare: Caracteristica produsului:
Lungime sul EN 1848 – 2 50m; (-0/+0%)
Lățime sul EN 1848 – 2 150cm; (-)0,5% / (+)0,5%
Grosime PN-EN 1849-2 0,26mm (-0,01;+0,01)
Greutate specifică PN-EN 1849-2 150g/m2±10%
Grad de inflamabilitate PN-EN ISO 11925-2 Euroclasse: E
Etanșeitatea la apă (2 kPA) PN-EN 1928 Conform
Permeabilitate la vapori (Sd) EN 1931 1m
Rezistență la rupere (Long/Transv) EN 12311-1 ≥150N / ≥150N
Interval de temperatură –––- -30°C : 70°C
Substanțe periculoase –––– NPD

Reguli montaj:

Folia BILKA ALU 150 se va monta pe partea „caldă” a termoizolației acoperișului sau peretelui, cu partea de aluminiu în direcția încăperii. Folia se poate monta paralel sau perpendicular pe căpriori. În cazul montajului perpendicular pe căpriori, se va începe montajul cu banda de-a lungul coamei acoperișului, iar următoarele benzi de folie se vor monta sub stratul anterior, luând în considerare o suprapunere de 15 cm și etanșând îmbinările foliei cu bandă specială. În cazul montajului paralel cu căpriorii, benzile se vor monta în mod continuu, luând în considerare o suprapunere de 20 cm, iar dacă este posibil, îmbinările benzilor de folie se vor face în zona căpriorilor și se vor etanșa cu bandă specială. Folia se va fixa cu ajutorul cuielor și capselor, la fiecare 10-15 cm. După montaj toate locurile de fixare, contactele și îmbinările foliei se vor asigura cu bandă specială adezivă, astfel încât să preveniți infiltrarea vaporilor de apă din încăpere în stratul termoizolator.

Reguli de depozitare și magazinare:

În loc protejat de efectul direct al factorilor atmosferici, departe de sursele de căldură (minimum 1 m).

Perioada de utilizare:

Cu respectarea regulilor de depozitare, își păstrează calitățile timp de 5 ani de la cumpărare

Garanție:

În conformitate cu reglementările în vigoare, cu respectarea conditiilor de transport stipulate de distribuitor – și cu prezentarea facturii.

Prescripții referitoare, specificații:

EN 13984:2013

Riscuri posibile, prescriptii de prevenire:

Nu există risc de a prejudicia sănătatea.

*Culoarea și inscriptionarea foliei pot diferi depinzând de stocul disponibil.

Derulează în sus
Contact oferta