Accesorii Auxiliare

Accesorii Auxiliare

BILKA pune la dispoziția clienților, pe lângă produsele standard pentru acoperiș, și produse auxiliare ce vin în ajutorul acestora, pentru un montaj de calitate. Un acoperiș complet și rezistent include atât elementele de bază necesare, precum țigla metalică și sistemul pluvial, cât și elementele secundare, care completează și facilitează un montaj durabil.

 
1. BANDĂ AERISIRE STREAȘINĂ

Banda de aerisire streașină are rolul de a permite intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare și se montează de-a lungul liniei streșinii.

2. BANDĂ ANTI-PĂSĂRI

Acest produs este utilizat pentru a împiedica formarea unor cuiburi de păsări, eliminând astfel riscul producerii coroziunilor pe suprafețele acoperișului, dar și cel de contaminare cu diferiți paraziți.

3. BANDĂ DE COAMĂ

Bandă rigidă, permeabilă la vaporii de apă, sub forma a două benzi cutate de aluminiu, conectate printr-un material geotextil de înaltă rezistență. Produsul este prevăzut pe lateralele rigide, pe toată lungimea, cu benzi adezive de butil, pentru a asigura o fixare rezistentă.

4. BANDĂ UNIVERSALĂ DE ETANȘARE

Se aplică pe dolie și sub coamă. Are rol de etanșare.

5. PIEPTĂN STREAȘINĂ

Pieptenele streașină se montează sub învelitoare, de-a lungul liniei streșinii, pentru a asigura ventilarea acoperișului, dar și protecția împotriva păsărilor sau insectelor mari. Produsul urmărește conturul interior al țiglei și se fixează cu șuruburi sau cuie.

6. PIEPTĂN AERISIRE CU VENTILAȚIE

Pieptănul de aerisire cu ventilație are rolul de a asigura intrarea aerului pentru ventilare, dar de a împiedica accesul păsărilor sau insectelor mari sub învelitoare. Acesta se montează de-a lungul liniei streșinii, urmărind conturul interior al țiglei.

7. BANDĂ BITUMINOASĂ

Bandă flexibilă auto-adezivă izolatoare, recomandată pentru hidroizolare și protecție anti-umezeală.

8. BANDĂ BUTILICĂ

Banda butilică este utilizată pentru etanșarea îmbinărilor in domeniul sistemelor de acoperis, dar si ca bariera impotriva apei si prafului, fiind aderenta la o gama larga de materiale.

9. MASTIC ETANȘARE PREMIUM

BILKA propune mastic premium pentru etanșarea acoperișului, Hybrid Polymer cu zinc, produs pentru a rezista intemperiilor la care este supus un acoperiș. Masticul de etanșare mai este folosit și la etanșarea sistemului pluvial.

10. MASTIC ETANȘARE UNIVERSAL

BILKA propune silicon pentru etanșarea acoperișului, produs pentru a rezista intemperiilor la care este supus un acoperiș din țigle metalice. Siliconul de etanșare mai este folosit și la etanșarea sistemului pluvial.

11. CLEMĂ FIXĂ

Clemă utilizată pentru montajul tablei fălțuite, pentru fixarea acestei învelitori.

12. CLEMĂ MOBILĂ

Clema mobilă este utilizată pentru montajul tablei fălțuite, venind în completarea clemei fixe, acestea completându-se pentru un montaj corect al acestei învelitori.

13. SPRAY RETUȘ

Este un produs auxiliar care se poate utiliza în zonele în care tabla a fost tăiată sau zgâriată, pentru a meține nuanța uniformă a țiglei. Acesta este o vopsea de retuș și este disponibil în nuanțele comercializate de către BILKA.

14. FOLIE CU COVOR DE VENTILARE

FOLIE CU COVOR DE VENTILARE Folie anticondens, acoperită cu strat de ventilare, sub formă de covor, având rol de reducere a zgomotelor. Această folie este utilizată în montajul tablei fălțuite și al învelitorii Retro Panel.

15. COVOR DE VENTILARE

Strat de ventilare, utilizat ca strat de separare între folia anticondens și învelitoare, pentru reducerea zgomotelor. Este utilizat în montajul tablei fălțuite și învelitorii Retro Panel.

Derulează în sus
Contact oferta